You are here


13/11/13: DVD "Gilicatesses" opnieuw uitgezonden op Plug RTL

Gili's (franstalige) DVD "Gilicatesses" wordt op maandag 2 december opnieuw uitgezonden op Plug RTL in Wallonië.

Vanaf 13 december kan je Gili opnieuw aan het werk zien in de Waalse culturele centra met zijn theatershow "Paranormal". Alle info en speeldata vind je hier.

14/10/13: Gili voorspelt Lottocijfers

Gili organiseerde een lottotrekking in de Slimste Mens-studio. Met enkele verbaasde blikken tot gevolg. Bekijk hier het filmpje.

Nog groter was de verbazing toen een dag later de echte Lottocijfers werden getrokken. Wie met Gili's cijfers uit De Slimste Mens Ter Wereld had gespeeld met de Lotto, had 4 cijfers juist!
Toeval of niet... Wie zal het zeggen?

21/05/13: Comedy Marathon op 27/05 in Capitole Gent

Volgende week maandag is het opnieuw zover, tijd voor de 13de "Comedy Marathon"!!!

Andermaal bestijgt de crème de la crème van de Vlaamse comedy het podium om zwanzend, filosoferend of vuilbekkend het grappigste van zichzelf te geven. En dat zonder er zelf een cent aan te verdienen!

Philippe Geubels, Wouter Deprez, Gunter Lamoot, Nigel Williams en vele anderen bezorgen de ‘gulle lachers’ een onvergetelijke avond op maandag 27 mei en dat in de Capitole in Gent. De opbrengst van deze avond gaat - zoals steeds - integraal naar straatkinderen over de hele wereld!

Ondertussen is de Comedy Marathon volledig uitverkocht!

Ook Humo als mediapartner steunt dit jaar de Comedy Marathon. Bekijk op deze link via de site van Humo de trailer van de Comedy Marathon, met dank aan de "Homo Turisticus"!

Samen met Nigel Williams was Gili ook te gast in Café Corsari op Eén. Bekijk hier het fragment.

11/04/13: Gili te gast bij de Coen & Sander Show op 3FM

Afgelopen maandag was Gili te gast bij de Coen & Sander Show op 3FM naar aanleiding van zijn Nederlandse tour.

Wil je Gili nog aan het werk zien in Nederland, neem dan zeker een kijkje in zijn agenda.

Beluister hier de fragmentjes uit de show:
De Coen & Sander Show: Het 'medium' Gili te gast
De Coen & Sander Show: Gili doet cold-reading bij Coen
De Coen & Sander Show: Gili 'leest' luisteraar Margriet

13/03/13: Open brief aan RTL en de makers van Het Zesde Zintuig Plaats Delict (NL)

Open brief naar aanleiding van het kort geding tegen RTL om Het Zesde Zintuig Plaats Delict (lees meer):

Beste RTL en de makers van "Het Zesde Zintuig Plaats Delict",

De informatie uit de readings die paragnosten in "Het Zesde Zintuig Plaats Delict" tentoon spreiden is - zoals u zelf ook heel goed weet - niet meer dan intuïtief geblaat, Barnum statements of het resultaat van eens stevig aan eigen duim zuigen.

Als zender kan u natuurlijk niet anders dan achter uw programma's staan, maar er zijn morele grenzen. Door achter dit soort programma's te blijven staan en uit te zenden (Het Zesde Zintuig, Astro TV…) verdedigt u indirect een wereldwijde zwendel van leugens, bedrog, diefstal en misbruik, zelfs moord.

Maar het zijn de kijkcijfers die tellen, no matter what.
Wat héél erg jammer is.

Vriendelijke groeten,
Gili (Lieven Gheysen)

06/03/13: Gili opnieuw naar Nederland met "Iedereen Paranormaal"

Gili is vanaf eind maart opnieuw te zien in de Nederlandse theaters met zijn theatershow "Iedereen Paranormaal". Wil je hem aan het werk zien? Check dan zeker zijn agenda voor alle speeldata.

Op 1 januari was Gili te zien in het BNN-programma "De Week van Filemon" op Nederland 3. En in het programma "Proefkonijnen" gingen de presentatoren met Gili na of iedereen gedachten kan lezen.

08/01/13: Gili in Comedian Vindt Werk

Gili is op dinsdag 15 januari te zien in het gloednieuwe comedyprogramma "Comedian Vindt Werk", een tiendelige reeks die vanaf vanavond te zien is op Canvas.

Tien populaire Vlaamse comedians gaan de uitdaging aan om drie dagen lang een 'moeilijk beroep' uit te oefenen. Moeilijk, zoals in: fysiek lastig, of psychologisch zwaar, of niet voor gevoelige zielen. Kortom, een beroep waarvan men wel eens zegt: "blij dat iemand het doet".

Na drie werkdagen mogen de comedians doen waar ze nog altijd het beste in zijn: optreden. Voor hun werkmakkers-van-drie-dagen deze keer. Moe en gelouterd, en met diep respect voor hun gelegenheidscollega's.

Comedian Vindt Werk met Gili, op 15 januari op Canvas.

26/11/12: Release boek "Nous sommes tous des mentalistes"

Het boek "Iedereen Paranormaal" was in Vlaanderen een groot succes en met de Waalse theatertournee in aantocht wordt het boek ook vertaald naar het Frans.

"Nous sommes tous des mentalistes" is vanaf deze week verkrijgbaar via uitgeverij Racine.

"Un regard révélateur et divertissant au sujet du pendule, du spiritisme, du 'troisième oeil' et du 'contact avec l'autre monde'. Gili se balade avec élégance dans l'univers brumeux des médiums et soulève des interrogations entre autres au sujet du monde des hypnotiseurs".

12/11/12 Gili op tour in Nederland

Gili begint binnenkort aan zijn tournee langs de Nederlandse theaters. Wil je hem aan het werk zien? Neem dan zeker een kijkje in zijn agenda!

Vandaag staat hij ook op de cover van het cultuurkatern van de Volkskrant.

25/09/2012: Gili trekt naar Waalse culturele centra

Op 5 oktober gaat Gili in première met zijn franstalige show "Paranormal" en dat in Espace Delvaux in Watermael-Boitsfort. Daarna trekt hij naar verschillende Waalse centra.

Wil je de mentalist aan het werk zien? Dat kan! Neem een kijkje in zijn agenda!Facebook

TWITTER